Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Prahova 10000 Euro

Case De Vanzare Prahova 10000 Euro. 152 m²vanzare casa 4 camere, constructie noua, in ploiesti, zona albert. Se vinde casa de vacanță+mansarda, 64 m²+ teren, 6 ari. Spre vânzare casă de tip townhouse în 3 nivele! Gaseste rapid pe magazinuldecase.ro case, terenuri de vanzare in bucuresti. Cerca fra tutti gli annunci al miglior prezzo.

Prețuri accesibile la case noi în cele mai solicitate sectoare a orașului. Case mexi vă oferă posibilitatea de a vă alege casa dorită din cele peste 1100 de proiecte de case listate pe www.casemexi.ro. Apartamentul este liber, pret 30000 euro. Aveți ceva de vândut sau de închiriat? Vreau să primesc oferte timp de:

Teren De Vanzare Telega Prahova Foarte Ieftin Matos Imobiliare
Teren De Vanzare Telega Prahova Foarte Ieftin Matos Imobiliare Source from : https://matosimobiliare.ro/teren-de-vanzare-sud-telega-44
152 m²vanzare casa 4 camere, constructie noua, in ploiesti, zona albert. Găsește imobile de vânzare în județul prahova la cele mai bune prețuri. Casa de vanzare la dn apriape de cheia si vălenii de munte, acte totul la zi, apa, canalizare, electrica, 2 bai, 4camere,bucătărie noua, plus o alta parte casa cu 3 camere de renovat casa de vanzare bulevardul garii mizil suprafata totala a curtii 700 mp. Casă privată cu 2 nivele, reparație euro! Acesta site este specializat pe servicii de intermediere vanzare,cumparare, inchiriere case ,vile si terenuri in orasul iasi si localitati limitrofe iasului.

Gaseste rapid pe magazinuldecase.ro case, terenuri de vanzare in bucuresti.

Este mai ușor decât crezi! Oferta completa de anunturi imobiliare de case vile de vanzare in iasi. Cerca fra tutti gli annunci al miglior prezzo. Vila superba oferita spre vanzare a fost renovata in 2018 si este situata pe una dintre strazile cochete si linistite din apropiere de piata charles de gaulle dar (id: Case de vanzare cu loturi de pamant in chisinau.

100 m2 2 camere 1 bai. Acesta site este specializat pe servicii de intermediere vanzare,cumparare, inchiriere case ,vile si terenuri in orasul iasi si localitati limitrofe iasului. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii în moldova și transnistria. Găsește imobile de vânzare în județul prahova la cele mai bune prețuri. 🏡 profita de preturile avantajoase in tot judetul in centru sau spre periferie.

Case De Vanzare Din Județul Prahova Case Ieftine Vile De Vanzare
Case De Vanzare Din Județul Prahova Case Ieftine Vile De Vanzare Source from : https://www.nozi.ro/anunturi/imobiliare/vanzari-case-vile/prahova?m=RON
4 camere, 185 mp paulesti. 100 m2 2 camere 1 bai. Se vinde casa de vacanță+mansarda, 64 m²+ teren, 6 ari. Anunturi de vanzare si inchiriere de case, vile si terenuri in iasi. Case mexi vă oferă posibilitatea de a vă alege casa dorită din cele peste 1100 de proiecte de case listate pe www.casemexi.ro.

Pret redus (de la 129.600 la 118.900 euro) vă prezentăm o proprietate ideală pentru o familie care doreste o vilă individuală, finisată modern, cu propriul teren de 300mp achizionat, în liv.

Vezi aici 166 imobile de vânzare pentru case vanzare prahova, cu prețuri de la 22.000 €. Vanzare casa 4 camere, constructie noua, in ploiesti, zona albert ( judetean). 152 m²vanzare casa 4 camere, constructie noua, in ploiesti, zona albert. Acesta site este specializat pe servicii de intermediere vanzare,cumparare, inchiriere case ,vile si terenuri in orasul iasi si localitati limitrofe iasului. Vand teren 680mp + casa in comuna podenii vechi, judetul prahova (15km distanta fata de ploiesti accesand drumul national 1a).

Vă mulțumim pentru interesul acordat! Vanzare casa 4 camere, constructie noua, in ploiesti, zona albert ( judetean). Noi vom reveni cu un apel în scurt timp și vom răspunde la toate întrebările dvs. Case mexi vă oferă posibilitatea de a vă alege casa dorită din cele peste 1100 de proiecte de case listate pe www.casemexi.ro. Vezi aici 166 imobile de vânzare pentru case vanzare prahova, cu prețuri de la 22.000 €.

Ssdlsq Kf1f Xm
Ssdlsq Kf1f Xm Source from : 5 days ago
Apartamente de vânzare apartamente de închiriat case de vânzare case de închiriat terenuri de vanzare ansambluri rezidenţiale. Vânzare, chirie case cu 1, 2, 3 nivele. Apartamente construcție nouă case de locuit imobil comercial terenuri garaje. Vreau să primesc oferte timp de: Teren intravilan de vanzare in busteni (centrala), 50.000 € (100,00 euro/mp).

Găsește imobile de vânzare în județul prahova la cele mai bune prețuri.

Vreau să primesc oferte timp de: Oferta completa de vile / case de vanzare bucuresti in orice zona. Oferta completa de anunturi imobiliare de case vile de vanzare in iasi. Contacteaza un agent imobiliar re/max! Apartamente construcție nouă case de locuit imobil comercial terenuri garaje.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Prahova 10000 Euro"