Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Calarasi Turda

Casa De Vanzare Calarasi Turda

Este localizata in centru orasului, pe strada avram iancu langa teatrul municipal si biserica catolica. De vanzare casa moderna p+e valea mare 700 mp teren.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Ron negociabil , vand casa vand casa la rosu cu 3 dormitoare , bucatarie , salon , 2 bai si garaj. Rezultat de cautare pentru casa de vanzare in manastirea jud calarasi în românia. Apartamente de vanzare (0) case de vanzare (2) garsoniere de vanzare (0) terenuri de vanzare (0) spatii comerciale/birouri de vanzare (0).

Case Vile De Vanzare Cluj Napoca Zona Calea Turzii Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/cluj-napoca/calea-turzii
2 pivnita front la strada: Zona linistita, in apropiere padure. De vânzare teren intravilan cu suprafață generoasă, situat în localitatea turda, în imediata apropiere a autostrăzii transilvania, pe strada trascăului, chiar în spatele centrului logistic dedeman.

Terenul are în vecinătate unități industriale de producție, este perfect plan, are suprafața de 17.735.

Beneficii pentru clientii acestei oferte: , casa de vanzare vand casa in turda compusa din 2 camere , bucatarie , baie , hol , camara , beci intabulata , acces comun in curte , pret. Cartier 4 camere, 1000 mp calarasi.

Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Vrei casa de vanzare calarasi? Cumpara acum, 100% sigur prin garantia de livrare.

Case Vile De Vanzare Călărasi Cluj Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/cluj/calarasi
2 pivnita front la strada: 186 m2 4 camere 2 bai. Manz ( mama :sport romanesc tata :friesian ).7luni jumate , negru inspicat !

Turda, 24000 eur, anunt 1192.

Casa in comuna calarasi turda este compusa din 2 camere , bucatarie , hol, are gaz.curent apa potabila , livada ,gradina , se afla în zona. Oferit de proprietar camere 3 camere locuinta mobilata / utilata complet casa de vanzare in judetul calarasi, la marginea lacului mostistea, locatie superba 3 dormitoare 1 bucatarie 2 bai 1. Casa de vanzare la tara comp din 2 cam buc baie camara ,toate utilitatile;apa curent gaz ,suprf.

Este localizata in centru orasului, pe strada avram iancu langa teatrul municipal si biserica catolica. 2 pivnita front la strada: Profita de preturile avantajoase in calarasi in centru sau spre periferie.

Calarasi Case De Vanzare In Cluj Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/cluj-judet/q-calarasi/
Vezi aici 33 imobile de vânzare pentru case vanzare calarasi, cu prețuri de la 22.000 €. Casa de vanzare la tara comp din 2 cam buc baie camara ,toate utilitatile;apa curent gaz ,suprf. Casa este construita in decursul anului 2010, semifinisata, material de constructie (caramida.

Casa e din paianta intarita cu ciment, are 3 camere.

Casa de vanzare 4 camere valea lupului. Zona linistita, in apropiere padure. Pe okazii.ro cumperi online produse cu reducere si livrare gratuita din stoc.

Rezultat de cautare pentru casa de vanzare in manastirea jud calarasi în românia casa de vanzare calarasi. Sau schimb cu casa in turda.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Calarasi Turda"